Samsung lansează smartphone -uri noi până la capăt pentru a crește cota de piață Exynos AP

Mar 18,2024

Samsung Electronics a lansat noi modele de smartphone -uri medii până la nivel scăzut, Galaxy A35 și Galaxy A55, cu scopul de a recâștiga cea mai mare cotă de piață pe piața globală a smartphone -urilor și de a crește rata de adopție a procesorului său de aplicații interne (AP) Exynos Chip.

După lansarea primului smartphone Samsung Intelligence Intelligence (AI) Galaxy S24 Series la începutul anului 2024, a fost inițial speculat că Galaxy A55, echipat cu noul sistem UI 6.1 al Samsung, va încorpora unele caracteristici AI.Cu toate acestea, judecând după specificațiile noilor modele ale lui Samsung, pare prea devreme ca modelele accesibile să fie echipate cu AI.Principalele caracteristici ale Galaxy AI pot fi furnizate numai în modelele emblematice.

Analiza industriei sugerează că, deși Samsung s-a concentrat pe concurența pe piața smartphone-urilor de înaltă calitate încă din 2024, speră, de asemenea, să-și îmbunătățească competitivitatea pe piața smartphone-urilor de la mijlocul până la nivel scăzut.

Potrivit firmei de cercetare de piață IDC, Apple a depășit -o pe Samsung pentru prima dată în 2023, cu 234 de milioane de unități expediate și cota de piață de 20,1%, ocupând primul loc în clasamentul cotei de piață a smartphone -urilor din 2023.

Deși Samsung a lansat seria S24 cu AI generativă pentru a răspunde cererii în creștere pentru smartphone-uri de înaltă calitate, smartphone-urile de la mijlocul până la nivel scăzut reprezintă majoritatea vânzărilor.Prin urmare, lansarea Galaxy A35 și Galaxy A55 este o inițiativă strategică pentru a prelua cota de piață în acest domeniu.

În general, expedierea anuală a seriei Samsung Galaxy depășește 200 de milioane de unități.Ecranele pliabile din seria Galaxy S24 și Galaxy Z Galaxy Z sunt de așteptat să vândă 50-60 de milioane de unități.Se preconizează că vânzările rămase vor fi finalizate de seria Galaxy A.

În 2024, Samsung și-a desfășurat propriul AP Exynos în smartphone-uri de înaltă calitate și l-a implementat activ în smartphone-uri de la mijlocul până la nivel scăzut.De la Galaxy A55 mai înaltă până la Galaxy A25 și Galaxy A35 mai accesibilă, toate sunt echipate cu Exynos AP.În trecut, produsele Galaxy A Series au folosit în cea mai mare parte MediaTek AP.

Privind înapoi la 2023, din cauza controverselor de performanță, Samsung nu a lansat produse noi de înaltă calitate Exynos.Cu toate acestea, la începutul anului 2024, Samsung a anunțat renașterea activității sale de înaltă performanță prin Exynos 2400. În plus, Samsung concurează și cu Qualcomm și MediaTek în ceea ce privește rentabilitatea pe piața AP de gamă medie.
Produs RFQ