Politica de confidențialitate

Rxelectronics se angajează să protejeze orice informații pe care le colectăm și le vom limita utilizarea în acele scopuri pe care le considerăm că ne vor ajuta să servim mai bine clienților noștri.
Vă rugăm să revizuiți politica noastră mai jos pentru a afla mai multe despre modul în care colectăm și utilizăm informații electronice.

Colectarea, utilizarea și partajarea informațiilor


Înregistrare: Colectăm informații pe care ni le oferiți atunci când vă înregistrați pentru a utiliza site-ul nostru sau alte servicii on-line. Informațiile pe care le colectăm pot include numele dvs., adresa de corespondență, numerele de telefon și / sau facsimile, adresa de e-mail și alte informații despre compania dvs. care ne permite să vă servim mai bine.

Utilizarea site-ului: Colectăm informații despre utilizarea și navigarea pe site-urile noastre de către utilizatori. Informațiile pe care le colectăm, inclusiv adresele IP și paginile utilizatorilor vizualizate în timpul vizitei site-ului nostru, ajută-ne în analizarea tendințelor, diagnosticarea problemelor, întreținerea site-ului și colectarea informațiilor pentru utilizarea agregată.

Buletine informative și e-mail: Vă putem trimite buletine de știri și e-mailuri cu privire la produsele și serviciile noastre sau alte informații pe care le considerăm că vă pot interesa. În plus, vă putem notifica despre actualizările site-ului.

Accesul și controlul asupra informațiilor

Puteți renunța la orice contacte viitoare de la noi în orice moment. Puteți face următoarele în orice moment, contactați-ne prin adresa de e-mail sau numărul de telefon dat pe site-ul nostru:

Vedeți ce date avem despre dvs., dacă există
Schimbați sau corectați datele pe care le avem despre dvs.
Să ștergem orice date despre care avem despre tine
Exprimați orice preocupare pe care o aveți despre utilizarea noastră a datelor dvs.

Nu vom vinde sau nu vom închiria orice informații pe care le colectăm prin site-urile noastre cu oricine. Și vă încurajăm să ne contactați la info@RXelectronics.com dacă aveți întrebări.


Produs RFQ