Calitate și certificări

Prestarea filozofiei "În primul rând de calitate", Rxelectronics se angajează să ofere clienților săi cu cele mai bune componente electronice de calitate. Realizăm inspecția componentelor la centrele noastre de inspecție QC.

Cu ajutorul detectorului contrafăcut al ABI Sentry


  • Detectarea miere lipsită sau incorectă, lipsa firelor de legătură, ieșirile inexacte și variațiile impedanței PIN
  • Returnați rezultatele simple de trecere sau eșec după testare
  • Oferă un nivel ridicat de încredere în autenticitatea componentelor


Inspectie vizuala

Utilizarea microscoapelor de înaltă rezoluție a artei, echipa Rxelectronics efectuează analize vizuale de inspecție la laboratorul nostru de case. Piesele ar fi pe deplin verificate pentru analiza suprafețelor, marcând pe piese, codul de date, COO, starea pinilor, precum și cantitatea primită, în interior Ambalare, indicator de umiditate, cerințe de deshidratare și ambalaje exterioare adecvate. Este rapid și eficient pentru a completa inspecția vizuală, care vă va ajuta să obțineți cunoștințe suplimentare despre starea suprafeței părților.

Testul de lipire

Testul de siguranță are prioritatea în evaluarea părților cu electrozi de tip plumb. Evaluarea ar fi efectuată pentru lipirea componentelor electronice în conformitate cu principiul "echilibrului de umectare".

Serviciul de de-capsulare

Folosind instrumente pentru a coroda pachetul exterior al pieselor pentru a verifica dacă există o placă, dimensiunea plăcii, logo-ul producătorului, anul de drepturi de autor și codul de tarif pentru a determina autenticitatea cipului.

Testul funcțional al componentelor

Testarea funcționalității complete a părților care conțineau testarea parametrilor DC pentru a se asigura că părțile au toate funcționalitățile necesare, pe baza fișa tehnică relevantă.

Testarea cu raze X

Testarea cu raze X este o analiză nedistructivă în timp real pentru a verifica hardware-ul intern al componentei. Se concentrează în principal pe verificarea cadrului de plumb al cipului, dimensiunii de wafer, diagrama de legare a firelor de aur, leziuni și găuri ESD. Clienții pot furniza eșantioane utilizabile sau pot compara și verifica produsele rămase achiziționate în perioada anterioară.


Calitatea certificată de către

ISO 9001: 2015 Reagerarea certificatului nr.: TUV100 04 4606
ISO 14001: 2015 Reacționarea certificatului nr.: TUV104 04 4606

Faceți clic pentru a vizualiza certificatul:RX-TUV CER.

Certificate Reagistration No.: TUV100 04 4606 Certificate Reagistration No.: TUV100 04 4606
Produs RFQ