Termen și condiții

Termeni și condiții de vânzare

Toate comenzile plasate cu Rxelectronics sunt supuse termenilor acestui acord, inclusiv următorii termeni și condiții de vânzare. Orice schimbare pretinsă depusă de cumpărător în orice documentație suplimentară este respinsă în mod expres. Termenii și condițiile preimprimate privind ordinul de cumpărare a cumpărătorului și / sau eșecul lui Rxelectronics de a se opune unor condiții conflictuale sau altele nu vor schimba sau adăuga la termenii prezentului acord. Prin acceptarea acestui ordin de vânzare, cumpărătorul acceptă toate termenii și condițiile Ordinului de vânzare. În măsura în care orice acordare a prezentului acord este în conflict cu orice termen sau condiție stabilită în orice documentație anterioară sau ulterioară, dispozițiile prezentului acord vor înlocui și controla. Comenzile plasate pe formulare care se abate din acești termeni și condiții pot fi acceptați, dar numai pe baza faptului că termenii acestui acord vor prevala, iar acești termeni vor fi singurii termeni care guvernează ordinul. Orice încălcare a acestor termeni și condiții va duce la terminarea viitoare a activității.

Validarea și acceptarea comenzilor

Cumpărătorul ar trebui să se adreseze ordinului, inclusiv informații relevante cu precizie în timp suficient pentru a permite Rxelectronics să completeze comanda. Rxelectronics este specializată în deforajele de produse explorarea și procurarea componentelor greu de găsit. Cumpărătorul recunoaște că acest produs nu va mai avea trasabilitate producătorului original, în special pentru produsul cu coduri mai vechi. Cumpărătorul trebuie să stipuleze la momentul comenzii dacă necesită o papertrailă de trasabilitate referitoare la producătorul original pentru acceptarea produsului. Dacă cumpărătorul nu a solicitat în mod expres o trasabilitate, cumpărătorul renunță la orice drept de returnare produs pentru lipsa documentației de trasabilitate, iar Rxelectronics va respinge orice solicitare de returnare rezultată din lipsa documentației de trasabilitate. Acceptarea comenzii este obligată în mod expres la termenii și condițiile scrise în ordinea de vânzări, iar în niciun caz nu se află niciunul dintre termenii și condițiile cuprinse în acceptarea cumpărătorului, fie prin recunoaștere sau în alt mod, să facă parte din ordinul de vânzări.
Când plasați o comandă cu Rxelectronics, putem verifica metoda de plată, adresa de expediere și / sau numărul de identificare scutit de taxe (dacă există) înainte de a procesa comanda. Plasarea dvs. a unei comenzi cu Rxelectronics este o acceptare a termenilor conținuți în prezentul acord.
Cumpărătorul recunoaște că Rxelectronics vă poate completa comanda prin procesarea comenzii dvs. după verificarea fondurilor și expedierea produsului.
Rxelectronics poate, de asemenea, la discreția sa, să respingă comanda și să scadă pentru a completa orice parte a acesteia. Dacă nu reușim să finalizăm comanda, rezultată din anumite motive neașteptate, o notificare oficială va fi abordată prin adresa de e-mail sau prin alte informații de contact furnizate în comanda dvs. Nici o comandă nu trebuie luată în considerare până când produsul a fost expediat.

Informații despre produs și prețuri

Rxelectronics se angajează să furnizeze informații actualizate și exacte referitoare la produse și prețuri, dar nu garantează moneda sau acuratețea acestor informații. Rxelectronics nu face nici o reprezentare cu privire la acuratețea sau exhaustivitatea informațiilor despre produs și declină toate reprezentările, garanțiile și pasivele aflate sub orice teorie în ceea ce privește informațiile despre produs. Orice erori tipografice sau alte erori sau omisiuni în orice literatură de vânzări, prețuri, factură sau citare este supusă corectării fără nici o răspundere în partea Rxelectronică. Rxelectronics recomandă cumpărătorului validează orice informații despre produs înainte de a utiliza sau acționa pe astfel de informații. Toate informațiile despre produs pot fi modificate fără notificare, iar Rxelectronics nu este responsabil pentru erorile tipografice sau alte erori sau omisiuni în informațiile despre produs. Rxelectronics își rezervă dreptul de a efectua modificări ale specificațiilor oricărui produs și / sau serviciu furnizat care sunt obligate să se conformeze cerințelor legale aplicabile sau să rezulte din orice modificare a specificațiilor produsului producător, care nu afectează în mod semnificativ calitatea sau performanța.

Prețul pentru componente electronice și alte mărfuri sunt stabilite pe baza tendinței pieței. Prețurile și disponibilitatea pot fi modificate în orice moment înainte de finalizarea Rxelectronics a comenzii dvs. Cotațiile, dacă nu se specifică altfel, sunt valabile numai în ziua emisiunii, iar Rxelectronics le poate schimba fără notificare. Prețul pentru produs Înainte de expediere Aranjament poate fi majorat după orice creștere a costurilor Rxelectronics, schimbarea condițiilor de piață sau a oricăror alte cauze dincolo de controlul rezonabil al Rxelectronicii. Prețurile sunt doar pentru produse și nu includ taxe, costuri de expediere, îndatoriri și orice alte taxe sau taxe, cum ar fi taxele pentru ambalarea și etichetarea specială a produselor, autorizațiilor, certificatelor, declarațiilor vamale și înregistrarea. Dacă nu se specifică altfel în propunerea, oferta sau factura Rxelectronics, cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe suplimentare. Produsele sunt vândute pe o bază "AS-IS" și "AS disponibilă". Orice descoperire a nepotrivirii în descrierea, disponibilitatea sau prețul pieselor indicate în comanda dvs. vă vom anunța imediat cu opțiunile de remediere a problemei. Rxelectronics își rezervă dreptul de a aloca vânzarea de produse în rândul cumpărătorilor săi.

Acceptarea produsului

Cumpărătorul trebuie să notifice în scris Rxelectronică cu privire la orice deteriorare a ambalajelor exterioare sau a produselor, deficitului sau al altor discrepanțe ("defect vizual") în termen de cinci zile lucrătoare de la primirea expedierii și înainte de expedierea către un client final; În caz contrar, cumpărătorul este considerat că a acceptat produsele și nu poate revoca acceptarea. Dacă cumpărătorul nu reușește să dea o astfel de notificare, mărfurile vor fi considerate acceptate în toate privințele. Utilizarea oricărei porțiuni a comenzii după livrare constituie aprobarea și acceptarea comenzii de către cumpărător.

Returnează și restituiri

Toate produsele din Rxelectronics sunt indicate numele producătorului exacte și numerele părților. Verificați cu atenție numărul piesei, marca și alte informații conexe înainte de a plasa comanda. Rxelectronics nu va accepta nici o cerere de returnare sau de înlocuire dacă clienții fac din greșeală de la sine.

Condiții de reacție pentru întoarcerea sau înlocuirea:

1). Asigurați-vă că primirea și verificarea elementelor în termen de o săptămână după primirea bunurilor.
2). Dacă există probleme de calitate, vă rugăm să afișați raportul de testare din casele de testare autorizate sau din raportul de feedback defecte al utilizatorului în termen de 30 de zile. Nu se acceptă odată expirat. Asigurați-vă că păstrați ambalajul și eticheta originală pentru toate produsele care trebuie returnate sau înlocuite.
3). Dacă numărul real de primire și modelul nu se potrivesc, furnizați fotografii de chitanță, bunuri și imagini conexe pentru a dovedi. Odată confirmat că Rxelectronics a trimis bunurile greșite, Rxelectronics va aranja înlocuirile în timp util pentru dvs.
4). Dacă se aplică returnări din cauza problemelor legate de calitatea produselor, trebuie să furnizați un raport detaliat de testare a performanței, care acționează ca înlocuitori sau returnează dovezile pentru negocierea cu furnizorii.
5). Despre comanda de achiziție a emis factura de TVA, trebuie să trimiteți factura înapoi la noi și după confirmarea returnării.

2. Condiții de acceptare pentru returnare sau înlocuire

1). Ambalajele originale și etichetele sunt deteriorate sau lipsesc.
2). Produse deja utilizate sau testate (cu excepția problemelor de calitate ale produselor)
3). Dacă clientul nu prezintă nicio obiecție față de calitatea produsului în termen de 30 de zile, Rxelectronics o va lua pe măsură ce calitatea produsului este pe deplin conformă cu cerințele implicite.
4). Greseala clientului pentru comenzile greșite.

3. Adresa de retur: Dacă se confirmă returnările sau înlocuirile, vă vom oferi o adresă de expediere concretă pentru returnari sau înlocuiri.

4. Timpul de proces pentru serviciul clienți:

1). Reprezentanții serviciului de relații cu clienții Rxelectronics vor accepta și rezolva aplicațiile de returnare în 2 zile după ce clienții le-au trimis.
2). Rxelectronics va restitui sau înlocui bunurile după revenirea înapoi.

5.Reficient de marfă Descriere:

1). Rxelectronics va purta costul de transport de marfă cauzat de cantitatea greșită, un model greșit și de probleme de calitate a produselor.
Produs RFQ