Al doilea parc al fabricii Ase Zhongli va începe construcția pe 15 iulie

Jul 01,2022

ASE Semiconductor, o filială a ASE Investment Holdings, va organiza ceremonia de ultimă generație pentru cel de -al doilea campus al uzinei Zhongli pe 15 iulie.

Potrivit Taiwan Media „Agenția Centrală de Știri”, cel de -al doilea parc al uzinei Zhongli este utilizat pentru a extinde linia de producție de ambalare și testare IC și este de așteptat să fie finalizată în al treilea trimestru din 2024. Cu toate acestea, ASE nu a dezvăluit viitorul Suma de investiții a noii fabrici, care este estimată de industrie ca fiind mai mare de 10 miliarde de dolari NT.

Se raportează că fabrica ASE Zhongli este un parc industrial inteligent, care oferă servicii integrate de ambalare, testare și materiale IC. Are aspect pe termen lung în domeniul comunicării fără fir și oferă soluții de aplicații pentru senzori de imagine și ambalaje QFN. În același timp, acesta implementează în mod activ dispozitive inteligente la nivel de sistem. Ambalaje (SIP) Soluții de module și componente de detectare ambalare și testare, în principal în cooperare cu producătorii de proiectare IC și oferă soluții software standard.
Produs RFQ