SMIC International: Noua capacitate de producție și noduri tehnice respectă pe deplin reglementările relevante

Nov 12,2022

În dimineața zilei de 11 noiembrie, Zhao Haijun, CEO al SMIC International, a analizat performanța raportului financiar din mediul macro, ciclul industrial și alte aspecte la briefingul de performanță al treilea trimestru și a răspuns la întrebările despre cooperarea dintre companiile SMIC International și de peste mări și companiile de peste mări , impactul noilor reglementări de control al exporturilor din SUA asupra companiei și așa mai departe.

În a doua jumătate a anului 2022, din perspectiva mediului macro, lanțul industrial global și lanțul industrial regional sunt supuse unor grade diferite de schimbări și provocări în formate de afaceri, sistemul diviziei industriale și aspectul sunt supuse unei ajustări profunde, originalul global original Ciclul lanțului industrial este perturbat sau chiar blocat, iar procesul de regionalizare avansează în dificultăți și răsuciri.

Zhao Haijun a subliniat că, din perspectiva ciclului industrial, inventarul smartphone -urilor și al electronicelor de consum este eliminat lent, iar clienții nu sunt dispuși să filmeze. Deși câmpul de control industrial este relativ stabil, rata de creștere este limitată. Consumul terminalului auto este puternic și există încă un decalaj de cerere în industrie. Zhao Haijun consideră că, deși industria de telefonie mobilă generală este încă destocantă, datorită comunicării directe a companiei cu clienții finali, compania și -a ajustat alocarea capacității în avans încă de anul trecut, reducând aranjamentul de capacitate în subdiviziunile relativ saturate, deci veniturile din venituri Contribuția telefoanelor inteligente a crescut ușor în cel de -al treilea trimestru luna pe lună, cererea totală de electronică de consum a fost slabă, iar veniturile au scăzut cu 4% lună pe lună.

Când un chestionar a întrebat despre cererea clienților de peste mări pentru capacitatea SMIC, Zhao Haijun a spus că companiile de peste mări tind să obțină angajament pe termen lung din partea producătorilor chinezi de a aloca capacitatea de a asigura securitatea aprovizionării. El a explicat că, sub influența experienței excesului de ofertă în diverse industrii anul trecut, clienții de peste mări de astăzi vor menține o anumită proporție de produse produse în companiile chineze. Pentru a asigura siguranța lanțului industrial, au format o alianță strategică cu SMIC International pentru a obține un angajament pe termen lung în ceea ce privește alocarea capacității. El a spus că cooperarea SMIC cu clienții de peste mări a fost foarte rapidă.

În plus față de factorii ciclului industriei, Zhao Haijun a menționat, de asemenea, că, în conformitate cu interpretarea preliminară, capacitatea de producție a clienților și nodurile tehnologice ale clienților SMIC respectă pe deplin noile reglementări ale Statelor Unite. El a explicat că noile reglementări ale Statelor Unite vizează în principal producția de companii americane de proiectare în China, iar noile noduri de capacitate și tehnologie pe care le adăugăm acum sunt pe deplin în conformitate cu reglementările relevante. Cu toate acestea, unii clienți au nevoie de un timp tampon pentru a interpreta noile reglementări de control al exporturilor din SUA. Compania păstrează o comunicare strânsă cu clienții și furnizorii, clarifică unele concepte în noile reglementări și evaluează impactul asupra companiei.
Produs RFQ