Se raportează că optoelectronica Sanan va reduce prețurile cu 10-15% pentru a concura pentru comenzile Mini LED de la Apple

Sep 13,2022
Pe 13 septembrie, potrivit Digitimes, surse din industrie au dezvăluit că optoelectronica Sanan, cel mai mare producător de cipuri LED din China continentală, și-a redus oferta cu 10-15% pentru a concura cu Epistarul Taiwanului pentru Mini Mini Apple pentru panourile LCD. Ordine de cip LED.


Optoelectronica Sanan intenționează inițial să înceapă să furnizeze mini cipuri conduse către Apple în al doilea trimestru din 2022, dar blocajul din estul Chinei continental a întârziat planul, au spus sursele.

Sursa a subliniat că Epistar este în prezent cel mai mare furnizor Apple de mini cipuri LED, iar AMS-OSRAM, cu sediul în Austria, este al doilea cel mai mare furnizor. Cu toate acestea, se spune că AMS-Osram va înceta să mai furnizeze mini cipuri LED și să dezvolte în schimb cipuri de micro-LED.

Sursa a citat optoelectronica Sanan, spunând că compania a crescut randamentul mini -LED -urilor LED și crește transporturile către furnizorii internaționali.

Apple a adoptat o politică de adăugare a producătorilor chinezi continentali la lanțul său de aprovizionare pentru a îmbunătăți energia de negociere și a diversifica riscurile de aprovizionare, au adăugat sursele. În plus, capacitatea de producție a mini -LED a cipului Mini Epistar nu va fi suficientă pentru a răspunde cererii Apple pe termen scurt.

Prin urmare, sursa a subliniat că atâta timp cât poate îndeplini cerințele de calitate ale Apple pentru mini cipuri cu LED -uri, optoelectronica Sanan va intra cu siguranță în lanțul său de aprovizionare și nu este necesară reducerea cotațiilor pentru a concura pentru comenzi.

Pentru producătorii care utilizează mini -lumini LED, calitatea mini -LED -uri este cheia costurilor de producție. În acest sens, sursele au subliniat că, în considerația lor, producția stabilă de cipuri LED de înaltă calitate este mai importantă decât prețul.

Cu toate acestea, sursele au mai spus că, pe măsură ce randamentele de cipuri LED se îmbunătățesc și volumele de producție cresc, producătorii de cipuri vor fi obligați să reducă prețurile cu 5-10% în a doua jumătate a 2022.
Produs RFQ