Inventec intenționează să implementeze fabrici inteligente și intenționează să înființeze 5G laboratoare deschise în a doua jumătate a anului

Jul 25,2022

Potrivit Juheng.com, Inventec, o turnătorie cu sediul în Taiwan, a introdus aplicații conexe în uzina sa de fabricație a serverului Taoyuan pentru a implementa domeniul 5G Smart Factory. În prima jumătate a anului, a participat la activități de organizare O-RAN și a finalizat domeniul real al fabricilor inteligente 5G. Este planificat să se efectueze mai multe planuri de verificare a integrării aplicațiilor cu 5Go-RAN cu lanțul de aprovizionare alianței prin aspectul laboratorului deschis 5G în a doua jumătate a anului.

În cadrul conferinței O-Ran Alliance 2022 Spring PlugFest, organizată la sfârșitul lunii trecute, Invenec a dezvăluit pentru prima dată aspectul fabricii inteligente 5G, incluzând siguranța mediului industrial, randamentul calității, inspecția și întreținerea operațiunilor și erorile în serverul Taoyuan fabrică de fabricație. Excluzând performanța programului etc., demonstrația folosește arhitectura deschisă 5G pentru a reduce considerabil complexitatea implementării și a costurilor ulterioare de întreținere și operare pentru a răspunde nevoilor fabricilor inteligente automate.

În ultimii ani, InventEC a investit activ pe piața rețelei private 5G. Pe lângă dezvoltarea propriilor stații de bază de marcă, acesta joacă și rolul unui integrator de sistem, lucrând cu parteneri ecosistemici precum Microsoft, Altran Group, Parametric Technology, Intel, Qualcomm și MediaTek în IT, CT, OT Cooperare în domeniu .
Produs RFQ