Huawei lansează soluția viitoare a sistemului de comunicare mobilă în Germania

Sep 24,2022

Potrivit agenției de știri Xinhua, recent, Huawei, care participă la Expo International Rail Transit Technology din Berlin, Germania, a lansat Soluția de Comunicare Mobilă a Feroviarului Future, urmărind să ajute industria să construiască o comunicare mobilă mai sigură, mai eficientă și inteligentă sistem.

Potrivit raportului, cel de -al 9 -lea summit Huawei Global Rail va avea loc pe locul 22, cu tema „Ajutând digitalizarea feroviară și crearea unei noi valori în industrie”, discutând tendința de dezvoltare și provocările SMART Rail și așteptând cu nerăbdare să Viitorul tranzitului feroviar. În cadrul ședinței, Huawei a lansat soluția viitoare a sistemului de comunicare mobilă a căilor ferate, care își propune să ajute industria să construiască un sistem de comunicare mobilă feroviară mai sigură, mai eficientă și mai inteligentă.

François Davena, director general al Uniunii Internaționale a Căilor Ferate, Wang Guoyu, director de funcționare al „Aeroportului și Corpului Feroviar” al Huawei și reprezentanți ai industriei feroviare globale, precum Italia și Singapore, au participat la ședință.

Într -un interviu acordat unui reporter de la Agenția de știri Xinhua, Wang Guoyu a spus că etapele de dezvoltare ale comunicării feroviare între diferite țări și regiuni sunt inegale, iar natura compatibilă a viitorului sistem de comunicare mobilă feroviară va ajuta 4G, 5G și alte generații diferite de generații diferite de generații diferite Tehnologii de comunicare fără fir într -un standard. În cadrul evoluției stabile și a dezvoltării integrate.

Raportul a subliniat că a 13 -a expoziție de tehnologie de tranzit feroviar internațional de la Berlin a fost deschisă pe 20, iar companiile chineze precum CRRC și Huawei au participat la expoziție. Expoziția se desfășoară la fiecare doi ani și este cea mai mare expoziție din domeniul tranzitului feroviar din lume.
Produs RFQ