În prezent, Apple produce patru smartphone -uri, inclusiv iPhone SE și iPhone 14 în India

Sep 27,2022
În efortul de a -și diversifica lanțul de aprovizionare în afara Chinei, Apple a confirmat că a început producția iPhone 14 în India, potrivit Digitimes.


Apple a declarat într-o declarație că noua serie iPhone 14 introduce noile tehnologii noi și caracteristici importante de securitate, iar compania este încântată să producă iPhone 14 în India, potrivit Money Control.

Controlul banilor, citând surse, a declarat că livrările iPhone 14 fabricate în India vor începe în următoarele zile din fabrica Sriperumbudur din Foxconn de la marginea Chennai. În plus, Bloomberg, citând surse, a spus că Apple a început să facă iPhone 14 în India mai devreme decât se aștepta, deoarece Apple și Foxconn au accelerat procesul după ce au rezolvat problemele lanțului de aprovizionare.

Furnizorii Apple au început să producă iPhone -uri în India în 2017, începând cu iPhone SE. În prezent, Apple produce iPhone SE, iPhone 12, iPhone 13 și iPhone 14 în India.

TechCrunch relatează că analiștii JPMorgan prezic că India va reprezenta 25% din producția de iPhone până în 2025, adăugând că Apple va produce iPhone 14 în India, datorită alinierii mai complexe a modulului de cameră în seria iPhone Pro și a cererii de piață locală superioară /14plus este Potrivit pentru seria iPhone14.

În același timp, Digitimes a raportat că vânzările iPhone 14 în China nu au fost la fel de bune pe cât era de așteptat, iar Apple a ajustat cota de producție în rândul producătorilor de contracte, Precizia Luxshare fiind cea mai afectată.

Cu toate acestea, China va reprezenta majoritatea producției de smartphone -uri iPhone și globale pentru viitorul previzibil, cercetările de contrapunct estimând că China va produce 67% din telefoanele mondiale în 2021. În plus, conform listei de furnizori din 2020 de la Apple 2020, 96 de furnizori Cu sediul central în China reprezintă aproape jumătate din total.
Produs RFQ