Sonos, un producător de difuzoare wireless din SUA, a anunțat concedieri suplimentare în urma unei concedieri de 7% în iunie

Nov 16,2023

În urma unei concedieri de 7% din iunie, producătorul american de vorbitori wireless Sonos a declarat recent că este angajat, care a agravat și curburile recente ale companiei.

Maxime Bouvat Merlin, director de produse, a anunțat mutarea unui e -mail trimis angajaților pe 15 noiembrie.El a declarat că angajații afectați vor primi notificări prin e -mail, iar compania va avea o conversație cu angajații concediați pe 16 noiembrie, dar nu a specificat dimensiunea sau numărul de concedieri.

Datorită unei încetiniri generale a cheltuielilor cu tehnologia consumatorilor, vânzările companiei au scăzut cu 6% în anul fiscal tocmai încheiat.Bouvat Merlin a declarat că cele mai recente reduceri se datorează unei „schimburi de strategie a produsului” către intrarea în industria căștilor, mai degrabă decât a reducerilor anterioare ale cheltuielilor de operare.

El a declarat că restructurarea portofoliului de produse al companiei va începe în septembrie, rezultând în 200 de angajați care obțin noi poziții, echipe sau lideri.

Compania a informat angajații că în curând va avea loc o întâlnire cu angajații rămași pentru a contura modul în care echipa se va schimba.

Bouvat Merlin a dezvăluit, de asemenea, în memoriul că echipa Sonos este dedicată domeniului căștilor.Conform rapoartelor, compania a fost angajată în cercetarea și dezvoltarea căștilor de peste patru ani, dar astfel de produse nu au fost încă anunțate.

De asemenea, compania are o echipă axată pe produse de acasă, boxe portabile și control vocal.

Bouvat Merlin a declarat că noile produse codate Lasso, Pinewood și Premier sunt în prezent în curs de dezvoltare.

Compania se așteaptă ca vânzări de la 1,6 miliarde de dolari la 1,7 miliarde de dolari în anul fiscal 2024, care este mai mic decât prognoza Wall Street.
Produs RFQ