Liderii Coreei de Sud și Olanda se întâlnesc pentru a consolida cooperarea în industria semiconductorilor

Nov 18,2022

Potrivit lui Bloomberg, președintele sud -coreean, Yin Xiyue și premierul olandez, Mark Rutte, s -au întâlnit și au discutat cum să consolideze relațiile de securitate economică. Cele două părți au căutat cooperare în industria cipurilor.

Într -o declarație comună după summit -ul care a avut loc joi la Seul, cei doi lideri au spus că cele două părți au subliniat importanța consolidării în continuare lanţ.

Declarația nu a menționat China sau Statele Unite și nici nu a menționat detalii despre cooperarea dintre producătorii de cipuri din cele două țări în încercarea de a face față reglementării semiconductorilor guvernului Biden.

Anterior, potrivit Nikkei News, ASML, un gigant fotolitografic olandez, va înființa o bază tehnologică în Coreea de Sud pentru a îmbunătăți procesul de „remanufacturare” de performanță a echipamentelor de fabricație și pentru a oferi asistență tehnică întreprinderilor clienților. Baza va fi situată în Huacheng, la aproximativ 40 de kilometri sud de Seul, cu o investiție totală de 240 de miliarde câștigate (181 milioane dolari SUA) și o suprafață de 16.000 de metri pătrați.
Produs RFQ