Samsung intră în războiul de pixeli de 0,56 μm și lansează oficial Isocell HP3

Jun 23,2022
Astăzi, Samsung a lansat oficial cel mai mic senzor de imagine de 200 megapixeli: Isocel HP3. Senzorul caracterizează cea mai mică dimensiune a industriei de 0,56 µm pixeli și dimensiunea formatului optic de doar 1/1,4 ".


ISCELL HP3 folosește tehnologia tetrapixel, similar cu tehnologia Chameleoncell, văzută pe HP1 înainte și, de asemenea, acceptă specificații de citire cu rezoluție completă, 50MP și 12,5MP.



Dar spre deosebire de HP1, HP3 acceptă și ceea ce se numește tehnologie Super QPD Focus prin plasarea microlenei pe patru pixeli. Capabil să detecteze texturi orizontale și verticale pentru densitatea AF 100%.


În plus, potrivit propagandei oficiale, HP3 poate susține și conversia pe trei niveluri a înaltului, mediu și scăzut și poate combina imagini ISO indigene scăzute cu ISO-uri interne medii sau înalte prin intermediul tehnologiei Smart-ISO Pro, care poate veni cu un O gamă dinamică ridicată de imagini cu o adâncime maximă de culoare de 14 biți. .


În ceea ce privește videoclipul, pe lângă faptul că susține captura video de 8K30FPS, HP3 acceptă, de asemenea, caracteristica Dual Dual HDR fără cusur în modul 4K sau FHD, IE Senzor de imagine poate fi transferat între cele două moduri Smart-ISO HDR și HDR stagged.
Produs RFQ