Qualcomm achiziționează oficial celuleswize pentru a conduce inovația de 5G

Jun 14,2022

Qualcomm a anunțat astăzi că a finalizat achiziția celulelor Wireless Technologies Pte. Ltd., o companie israeliană de automatizare și management al rețelei mobile, pentru a consolida în continuare conducerea lui Qualcomm în conducerea inovației și adoptării 5G RAN.

Qualcomm a subliniat că CellWize, combinată cu soluțiile RAN de 5G Ran Leading de la Qualcomm, este de așteptat să aducă soluții software de automatizare și management RAN pentru a accelera implementarea rețelei inteligente prin implementarea rețelelor private și publice întreprinderi 5G, scurtarea timpului de implementare a rețelei și simplificarea gestionării rețelei. Evoluția marginii conectate; soluții programabile care permit ecosisteme de aplicații diferențiate și personalizate (piețe) pe mai multe industrii verticale; soluții orizontale care permit gestionarea simplă a ecosistemelor multi-furnizori ale rețelelor virtuale deschise; Soluții de arhitectură flexibile RAN (Open RAN, Virtual RAN și Legacy RAN) și suport multi-generațional.

„Operatorii de telefonie mobilă și companiile private din întreaga lume implementează rețele 5G în industrii într -un ritm fără precedent pentru a conecta oamenii și totul la cloud”, a declarat Deja MA, vicepreședinte senior și director general al activității de modem și infrastructură celulară la Qualcomm Technologies. "CellWize este un lider al industriei. Tehnologia avansată de automatizare a lui Qualcomm îmbunătățește capacitatea lui Qualcomm de a conduce dezvoltarea rețelelor moderne 5G, accelerând astfel adoptarea globală a inovației de infrastructură celulară, bazată pe cloud, și implementarea rețelelor private de 5G Enterprise."
Produs RFQ