Peste 100 de milioane de dolari au investit! SK Flash Memory Business Filiale intenționează să înființeze centrul de cercetare și dezvoltare în vestul SUA

Sep 16,2022

Potrivit Korean Media BusinessKorea, Solidigm, o filială Nand Flash Memory a SK Hynix, va investi mai mult de 100 de milioane de dolari SUA pentru a construi un centru de cercetare și dezvoltare semiconductor în California, SUA. Centrul de cercetare și dezvoltare acoperă o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați, iar compania se așteaptă să se mute în primul trimestru din 2023 și va avea 1.900 de angajați.

Se raportează că Solidigm este o filială independentă a SK Hynix în Statele Unite. A fost înființată în decembrie anul trecut și a fost reorganizată din Intel Flash Memory Business achiziționată anterior de SK Hynix.

Industria este urâtă pe piața de memorie flash Nand în acest an, iar prețul său va scădea din nou și din nou în a doua jumătate a anului 2022, dar investiția SK Hynix în cercetare și dezvoltare în acest domeniu va crește doar. În august, SK a anunțat că a dezvoltat cu succes prima memorie flash de 238 de straturi din 238 din lume, cu cel mai mare număr de straturi din industrie.
Produs RFQ