Pe semiconductor a anunțat închiderea unei subdiviziuni legate de afacerea Quantenna

Sep 20,2022

Pe 19 septembrie, pe semiconductor a emis un anunț care arată că, la 16 septembrie 2022, compania a aprobat un plan de ieșire a investițiilor pentru a închide un sub-sector al diviziei sale Advanced Solutions Group.

Pe Semiconductor a spus că acest lucru va permite în continuare companiei să concentreze investițiile pe domenii prioritare strategice, inclusiv puterea inteligentă și senzorile inteligente, simplificând operațiunile sale și reducând costurile. Veniturile segmentului sunt mai mici de 3% din veniturile consolidate din 2021 ale companiei și sunt, în general, legate de activitatea de moștenire a companiei Quantenna.

Conform anunțului, planul de cesionare este probabil să scadă valoarea justă a unității de raportare sub valoarea sa contabilă. De la data de aprobare a planului de ieșire, soldul său de bunăvoință alocat a fost de aproximativ 215 milioane dolari, iar soldul său neamortizat de active necorporale a fost de aproximativ 58 de milioane de dolari. În scopul acestui plan de ieșire, pe semiconductor se așteaptă să fie afectat de aproape toate aceste sume legate de fondul comercial și activele necorporale. În al doilea trimestru încheiat la 1 iulie 2022, compania a dezvăluit anterior și a înregistrat o taxă de depreciere de bunăvoință de 115 milioane de dolari asociate cu această unitate de raportare.

Pentru acest plan de ieșire, pe semiconductor evaluează impactul costurilor de ieșire aferente, inclusiv severarea angajaților și cheltuielile aferente beneficiilor, precum și alte costuri de reziliere a contractului, care nu sunt de așteptat să fie semnificative în general.
Produs RFQ