Marc Biron al lui Melexis: China este încă una dintre piețele importante ale companiei

Nov 28,2022

Potrivit Eenews, Melexis, un producător de cipuri de fables belgian, a fost la baza deficitului de cipuri și nu prezintă semne de oprire.

"Din perspectiva educației, semiconductorul este noul aur", a declarat Marc Biron, CEO, Eenews Europe. „Mașina dvs., computerul personal, telefonul mobil, PS5, din cauza semiconductorilor, acestea sunt dispozitive grozave. Acum, din cauza deficitului de cipuri și a facturii de cipuri, semiconductorii sunt mai preocupați, de aceea este foarte important să reconstruiți ecosistemul din Europa, care este foarte slabă în prezent. "

Marea majoritate a activității companiei se află în domeniul auto. Efectul Hall și timpul senzorilor de zbor sunt fabricate de Fabrul European OEM X-Fab. Lipsa a dus la schimbări semnificative în afaceri.

"Am fost implicați în deficitul de semiconductori și nepotrivirea ofertei și cererii. Am discutat cu furnizorii și clienții care să corespundă cererii și ofertei cât mai mult posibil și să se distribuie în cel mai bun mod pe care îl putem", a spus Biron. El a reușit actualul președinte Fran ç Oise Chombar în august 2021.

Vânzările companiei în ultimul trimestru au fost de 219 milioane EUR (219 milioane USD), în creștere cu 5% luna pe lună și 35% an de an. Se așteaptă ca vânzări de aproximativ 220 de milioane de euro în trimestrul IV, o creștere de aproximativ 29% pentru tot anul.

Lipsa de cipuri

„Acest lucru este foarte interesant, deoarece am contactat producătorii de echipamente originale pe care nu le -am mai întâlnit până acum și cred că vom lua acest lucru ca bază, dar majoritatea clienților recunosc că Melexis a încercat să rezolve problema și că avem un foarte deschis Comunicare cu toată lumea ", a spus Byron.

„Astăzi, proporția industriei auto este 90/10, iar acum este 80/20, dar este dificil să creștem activități de automobile, deoarece trebuie să alocăm napolitane clienților auto”, a spus el. "Deci nu vorbim despre crearea de afaceri, ci despre lipsa de management. Dar chiar cred că în următoarele luni, vom relua crearea cererii.

„Toate aplicațiile noastre inovatoare sunt încă alocate, iar oferta și cererea nu se potrivesc - credem că această nepotrivire a acestor produse nu se va încheia”, a spus el.

"În al treilea trimestru, linia de produse restante a fost senzorul și șoferul actual, care a fost determinat constant de cererea mare de aplicații pentru vehicule electrice. În plus, produsele noastre de iluminat pentru mediu continuă să înflorească în aplicații de confort auto."

"Trebuie să îmbunătățim capacitatea de testare a Melexis cu echipamente noi, iar timpul de livrare al acestui echipament este destul de lung." El a spus.

China

El a spus că China, precum Coreea de Sud și Asia, este o piață importantă pentru companie, dar nu este afectată de lanțul de aprovizionare sau de problemele comerciale.

"Din perspectiva lanțului de aprovizionare pur, Melexis nu este aproape afectat, deoarece nu folosim furnizori chinezi, cea mai mare parte a Adunării nu se află în China, iar toate testele și detectarea noastră nu sunt în China, deci nu suntem afectați," el a spus.

„Avem o echipă de creare de afaceri în China și am ajustat metodele de lucru legate de Covid”, a spus el. "Am făcut o treabă bună. Încă putem crea multe oportunități noi și finalizăm unele victorii de proiectare. Important este că China este în poziția de lider în electrificare. Există din ce în ce mai multe produse electronice în mașini, deci această afacere este foarte important."
Produs RFQ