GlobalWafers: Mențineți planul de extindere existent, noua locație a instalației va fi finalizată înainte de sfârșitul lunii iunie

Jun 21,2022

Xu Xiulan, președintele Globalwafers, a declarat astăzi că tendința de creștere pe termen lung a cererii de semiconductori rămâne neschimbată. Globalwafers va menține planul de extindere stabilit și este de așteptat să anunțe locația noii fabrici înainte de sfârșitul lunii iunie.

Xu Xiulan a menționat că Globalwafers va menține planul de extindere stabilit, dar din cauza lipsei de forță de muncă, a creșterii costurilor de construcție și a livrării echipamentelor prelungite, o parte din progresul de extindere poate fi întârziat cu un sfert. Echipamentele pentru noua fabrică a fost precomandat, iar locația va fi finalizată până la sfârșitul lunii iunie.

De asemenea, ea a dezvăluit că locația noii fabrici a luat în considerare inițial Singapore, dar din cauza costurilor de construcție relativ ridicate și a incompatibilității pieței locale cu clienții țintă, Singapore a fost acum exclusă.

Xu Xiulan a spus că Japonia dezvoltă activ industria semiconductorilor, dar Globalwafers are deja o fabrică în Japonia și nu are de gând să construiască o nouă fabrică. Ea a spus că subvențiile guvernamentale sunt unul dintre factorii cheie în evaluarea locației unei noi fabrici, dar nu este singura. Situația noilor clienți ar trebui luată în considerare și se speră că clienții pot fi furnizați în apropiere.

În plus, la ședința acționarilor de astăzi, Xu Xiulan a spus că compania a semnat contracte pe termen lung cu clienții dincolo de 2028 până în 2031.

Xu Xiulan a subliniat că rata de utilizare a liniei de producție Globalwafers este încă plină, iar fabrica de 12 inci nu poate fi închisă un minut, ceea ce este încă foarte sănătos pentru amonte.
Produs RFQ