Veniturile Farnell a înregistrat recordul, deoarece componentele electronice sunt la cerere mare

Sep 17,2022

Distribuitorul de componente electronice al AVNET, Farnell, a lansat recent rezultatele celui de -al patrulea trimestru pentru anul fiscal 22 s -a încheiat pe 2 iulie, cu venituri de 442 milioane dolari în trimestru, o marjă de profit operațională de 14,2%și un venit total de 1,8 miliarde de dolari pentru anul fiscal complet întreg , o creștere de la an la an de 1,8 miliarde de dolari. O creștere de 20,2% a fost rezultatul unei creșteri semnificative a cererii din partea industriilor electronice, energie, securitate și transport.

Rob Rospedzihowski, președintele vânzărilor pentru Farnell Emea, a declarat că conducerea a fost mulțumită de performanța puternică, mai ales având în vedere că a venit pe fondul incertitudinii pe piață, a provocărilor lanțului de aprovizionare și a timpilor de plumb asociați cu cererea ridicată a clienților. obținut în cazul unei creșteri. Așteptați-vă să se bazeze pe acest impuls, deoarece compania continuă să investească în platforme de inventar, marketing digital și comerț electronic.

Datele arată că aproape 56% din vânzările totale ale lui Farnell și 72% din totalul comenzilor de tranzacții în timpul trimestrului au fost plasate prin intermediul platformei de comerț electronic al companiei.
Produs RFQ