Platforma CEVA Bluetooth 5.3 IP permite un nou audio Auracast ™ difuzat pentru a revoluționa experiența audio partajată

Jun 18,2022

CEVA Corporation (NASDAQ: CEVA), lider de piață în conectivitate wireless, senzor inteligent și soluții IP integrate, a anunțat că cel mai recent Rivierawaves Bluetooth 5.3 IP Family acceptă acum Auracast, un nou standard de partajare audio. Auracast este specificația Bluetooth Le Audio de difuzare anunțată astăzi de Bluetooth Special Interes Group (SIG). Auracast Broadcast Audio este conceput pentru a revoluționa experiența audio partajată, permițând un număr nelimitat de dispozitive compatibile cu receptorul Auracast (cum ar fi căștile TWS, căști, aparate auditive și boxe wireless) pentru a primi simultan emisiuni audio de la unul sau mai multe dispozitive de emițător Auracast.

Grupul de interese speciale Bluetooth (SIG) a lansat recent ultima sa prognoză a pieței pentru 2022. Este de așteptat ca rata anuală de creștere a compusului (CAGR) a transporturilor de streaming audio Bluetooth să ajungă la 7%, ajungând la 1,8 miliarde de transporturi anuale până în 2026. Livrările vor triplu. Noul Auracast Broadcast Audio face parte din specificația Bluetooth Le Audio și va deschide noi oportunități importante de inovație, inclusiv activarea partajării audio personale și bazate pe locație. Cazurile de utilizare potențială includ emisiuni audio pentru zboruri specifice pe aeroporturi, opțiuni multilingve în cinematografe sau muzee și difuzare directă a conținutului audio către aparate auditive, oferind diverse funcții de accesibilitate pentru deficiențele auditive în spațiile publice.

Tal Shalev, vicepreședinte și director general al unității de afaceri Wireless IoT Wireless CEVA, a comentat: „Salutăm introducerea specificațiilor audio de difuzare Auracast, care va schimba modul în care oamenii împărtășesc conținut audio în spații private și publice. CEVA a adus o contribuție remarcabilă la evoluția standardului Bluetooth. Contribuie și ai onoarea de a licența tehnologia Bluetooth LE și Dual-Mode, inclusiv Auracast Solutions, la marile companii cu semiconductor și OEM-uri pentru o mare varietate de aplicații, inclusiv căști wireless, căști TWS, ajutoare auditive, Smart Smart Smart Ceasuri, boxe și microfon ".

CEVA este un furnizor principal de soluții IP Bluetooth Platform IP integrate în SOCS, permițând până în prezent miliarde de dispozitive Bluetooth. CEVA oferă atât Bluetooth LE, cât și platforme IP cu mod dual, inclusiv controlere de bandă de bază, radio și o stivă software completă, conforme cu specificațiile Bluetooth 5.3, Le Audio și Auracast. Pentru a simplifica în continuare dezvoltarea dispozitivelor audio wireless, platforma BlueBud Bluetooth Audio Turnkey de la CEVA oferă o experiență completă de dezvoltare audio wireless care vizează căști TWS, ceasuri inteligente, microfoane wireless și produse de difuzoare. Platforma BlueBud combină IP -ul Bluetooth, Audio și Sensing într -o singură soluție integrată și oferă o gamă completă de codecuri audio, inclusiv LC3, (M) SBC, CVSD, AAC, MP3 și algoritmi de procesare a vorbirii, inclusiv Clearvox pentru reducerea zgomotului și anularea ecoului, Whispro pentru recunoașterea vorbirii și MotionEngine auziți pentru audio și mișcare spațială.

Despre ceva Corporation

CEVA este un licențiator lider de conectivitate wireless și tehnologii de detectare inteligentă și soluții IP integrate pentru o lume mai inteligentă, mai sigură, conectată. Oferim procesoare de semnal digital, motoare AI, platforme wireless, nuclee criptografice și software de companie pentru fuziunea senzorilor, îmbunătățirea imaginii, viziunea computerului, intrarea vocală și aplicațiile AI. Aceste tehnologii sunt disponibile pentru clienți, împreună cu serviciile noastre de integrare IP INTrinsix pentru a le ajuta să rezolve proiecte de proiectare IC complexe și critice. Mulți dintre cei mai importanți producători de semiconductori din lume, companii de sisteme și OEMs folosesc tehnologia noastră și abilitățile de proiectare a cipurilor pentru a dezvolta cipuri eficiente din punct de vedere energetic, inteligent, sigur pentru o varietate de piețe finale, inclusiv mobil, consumator, auto, robotică, industrial, aerospațial și apărare și Internetul lucrurilor. dispozitive conectate.

Soluțiile noastre bazate pe DSP includ platforme de procesare a bandelor de bază 5G în mobil, IoT și infrastructură;Imagistica avansată și viziunea computerului pentru dispozitivele de cameră;Aplicații audio/vocale/vocale și putere ultra-scăzută pentru mai multe piețe IoT ale aplicațiilor mereu/senzor.Pentru fuziunea senzorilor, tehnologia noastră de procesare a senzorului Hillcrest Labs oferă o gamă largă de soluții de software de fuziune a senzorilor și unități de măsurare inerțială („IMU”) pentru căști, purtabile, AR/VR, PC -uri, robotică, telecomenzi, IoT și multe altele.Program.Pentru IoT fără fir, Bluetooth (Energie redusă și modul dual), Wi-Fi 4/5/6/6E (802.11n/AC/AX), platformele ultra largi (UWB), NB-IoT și GNSS sunt cele mai larg autorizate autorizatePlatforma de conexiune din industrie.
Produs RFQ