Absen: Odată cu recuperarea cuprinzătoare a piețelor de peste mări, vom crește investițiile în domenii cheie

Nov 26,2022

Venitul operațional al lui Asen în primele trei sferturi din 2022 vor fi de aproximativ 1.780 miliarde de yuani, o creștere de aproximativ 27% comparativ cu 1.402 miliarde de yuani în primele trei sferturi din 2021; Profitul net atribuit acționarilor companiilor listate în primele trei sferturi din 2022 a fost de 113.6487 milioane de yuani, cu o creștere de la an la an de aproximativ 292%.

Recent, Asen a declarat în timpul sondajului de către agenție că, din cauza impactului situației epidemice și a presiunii descendente a economiei, veniturile operaționale ale pieței chineze au scăzut de la an la an în 2021 în perioada de raportare; Cu toate acestea, odată cu recuperarea cuprinzătoare a pieței de peste mări, venitul operațional al pieței internaționale în primele trei sferturi din 2022 va crește cu aproape 100% în comparație cu 2021; Implementarea și implementarea strategiei de „atac dual intern și extern” a companiei în 2022 va oferi o garanție pentru creșterea generală stabilă a performanței companiei în mediul economic extern incert în 2022. Compania va adera să se afișeze ca principală afacere, și continuați să amenajați piețele internaționale și chineze; Creșteți construcția de canale interne și străine, extindeți scala de vânzări și creșteți cota de piață; Profitați de oportunitatea recuperării rapide a activității de piață și realizați creșterea rapidă a activității generale a companiei.

Fiind una dintre primele întreprinderi de afișare LED pentru exportul de peste mări, Absen s -a înrădăcinat adânc pe piața de peste mări, a făcut progrese constante și a construit o influență unică a mărcilor chineze din lume. Expozițiile majore internaționale au fost întotdeauna o paletă eoliană importantă pentru dezvoltarea tehnologiei produselor și promovarea pieței în industrie. Pe măsură ce piața de peste mări iese treptat din ceață, procesul de expoziție globală este, de asemenea, repornit rapid. În 2022, piața de peste mări se va recupera treptat. Compania va participa la expoziții din America de Nord, Europa, Asia Pacific, America Latină și în alte locuri de mai multe ori în 2022. În același timp, în combinație cu marketingul online și alte forme, va prezenta produse noi, tehnologii și soluții noi pentru clienții globali. Odată cu recuperarea cuprinzătoare a piețelor de peste mări, activitatea de piață internațională a companiei a crescut rapid în perioada de raportare. Compania a profitat de oportunitatea recuperării cererii pe unele piețe de peste mări, a continuat să crească investițiile strategice în domenii și piețe cheie, să crească călătoriile cu personalul, să construiască puternic canale locale pentru a desfășura afaceri și a obținut o recuperare rapidă a afacerilor pe piețele de peste mări.

În plus, producția virtuală de film și televiziune este o altă aplicație populară promovată de inovația condusă în ultimii doi ani. În comparație cu filmarea tradițională a ecranului verde, tehnologia de producție virtuală a ecranului LED are avantaje semnificative, permițând echipei creative să vadă intuitiv mediul de filmare, să modifice efectul scenei în timp real în funcție de scenariu și să îmbunătățească foarte mult eficiența comunicării.

Pentru noul domeniu de afaceri al Virtual Studio, Absen a efectuat în mod activ aspectul tehnic și a lansat o serie de produse și soluții. În septembrie 2022, expoziția internațională de tehnologie de radio și televiziune din Olanda (IBC2022, a atras un număr mare de experiență și consultări profesionale pentru clienți pe site. În octombrie 2022, Conferința ecologică de producție virtuală a companiei a avut loc în Garden Studios, The Top Studio creativ de film și televiziune din Londra, Anglia. Compania a cooperat cu experți seniori în domeniul producției virtuale din Europa și parteneri ecologici industriali pentru a efectua schimburi aprofundate și pentru a explora în comun mai multe posibilități pentru producția virtuală pentru a permite crearea artistică.

În prezent, soluția de afișare LED de Scene Full Scene, lansată de ABSEN, a fost aplicată cu succes în studiouri virtuale, studiouri, etape XR și alte scene din marile țări din întreaga lume, precum Statele Unite, China, Regatul Unit, Franța,Rusia, Canada și așa mai departe.S -a obținut feedback bun pe piață, iar industria are avantaje semnificative.
Produs RFQ